Seneste nyt

04-07-2020

Der er skrevet mange bøger og tykke bøger om krystaller, hvordan de virker på mange forskellige ting. Jeg har læst de fleste og slugt dem råt og klappet i mine små hænder over hvor fantastiske et redskab de er. Og krystaller ER fantastiske redskaber, til at hjælpe dig mod de mål du har. Problemet er bare, at de virker altså ikke specielt godt, når dit ego vælger for dig. For at få den krystal som virker bedst for dig, så glem alt om bøgerne og brug din mavefornemmelse i stedet. Jeg lover dig, du får en krystal som passer meget bedre til dig og som du får meget mere ud af. God fornøjelse med at vælge din næste (og måske første) krystal. 

21-04-2020

Jeg forventer at åbne igen mandag den 27.04.20. Selvfølgelig med masser af rengøring både før og efter du kommer. Med håndsprit og evt mundbind hvis du ønsker dette. Jeg arbejde til dagligt som tandplejer, så jeg jeg kender og efterlever alle gældende retningslinjer.

17-01-2020

Hvis du bestiller en tid i januar 2020, får du 20% rabat også selvom du først vælger at komme til l fx februar 😊 Du skal blot bestille tiden nu 😊

04-01-2020

Planlægningen er i fuld gang, jeg vil nemlig lave et lille event hvor vi skal have løsnet op for spændingerne i vores krop. En levende krop vibrerer og det kan kroppen ikke hvis den er stiv og fyldt med spændinger. Og så skal vi også lave lidt meditation. Så hold øje, jeg skriver et nyt indlæg når jeg har et program og en dato.

04-01-2020

Til marts 2020 skal jeg på iværksætter messe i Hedensted centret og jeg har i den forbindelse fået lavet disse flyers 😊 Jeg er ganske godt tilfreds med dem 😍