Seneste nyt

01-09-2019

Nogen gangen er det så nemt bare at brokke sig: Min chef er dum, han forstår mig ikke, han giver mig for lidt i løn. Jeg bor det forkerte sted. Mit hus er for lille. Min mand er irriterende og han roder.... Bla bla bla.... Vi er så gode til at brokke os. Hvis du gerne vil ændre tingene, må du også ændre din tankegang- for du tiltrækker det du sender ud.
Så prøv i stedet at være taknemmelig for dit arbejde, at din chef gav DIG chancen frem for de 20 andre kandidater. Vær taknemmelig for dit hus, som giver lig ly for regnen. Vær taknemmelig for at din mand elsker dig, og måske har været med til at skænke dig dine børn. Vær taknemmelig for at han slår græsset.
Vær taknemmelig for og fokusere på de positive glæder i dit liv ❤
Du får så meget mere positiv tilbage, når du tænker positivt.

30-07-2019

Ja, som overskriften siger, så holder jeg snart en intim klarsyns aften. Der kommer flere informationer når alle detaljer er på plads ❤

30-07-2019

Nu åbner jeg op for at du kan leje mit kursus lokale. Så har du brug for et sted i det midt/øst jyske hvor du kan holde foredrag eller have undervisning, er du velkommen til at kontakte mig for tidligere information. 

24-07-2019

Behandler briksen bliver udskiftet med en dejlig seng.