Healing for din krop, sind og sjæl.

Healing er i bund og grund kærlighedsenergi fra universet, og den kan hjælpe os med afbalacering af vores krop, sind og sjæl.

Ved en healing sender jeg energi ind i din krop, energien er super klog og finder hen, hvor der er mest brug for den - det er ikke nødvendigvis, der hvor du udmiddelbart føler, at der mest er brug for healing.

En healing kan nemlig også være forebyggende, så hvis du fx døjer med et dårligt knæ og føler at det, er der healingen skal virke. Så kan det godt være, at der i stedet sker en healing i det modsatte ben, som en forebyggelse for der ikke sker overbelastningsskade her.

Vi har et fantastisk sundhedshedsystem, og det er ikke alt jeg kan heale væk - nogen gange skal der altså et nyt knæ til. Og husk altid at søge læge, hvis du er syg.

Jeg bruger ofte en krystal til healing, og hvis du vil, så får du den med hjem bagefter, så kan du selv arbejde videre med den.

Jeg bruger altid engle. Sidst i healingen går jeg til side og lader englene komme til, det gør jeg fordi der tit sker magi, når de får lov til at arbejde i fred.

Og hvorfor hedder det så power healing?

Det gør det fordi det er ny tids bevidst healing via en meget højfrekvente energier. Det er en vidergivelse af utrolig smukt og stærkt healingslys - og så virker det, altid.

 

Jeg anbefaler mellem 2-3 gange. Første gang du kommer, er energierne lidt over det hele. Hvor imod at 2 og 3 gang går mere i dybden. Det er altid dig, som skal mærke efter hvad dit behov er. 

 

 

Jeg har rigtig gode erfaringer med at heale folk med ADHD, stress og gigt.

Den eneste kendte bivirkning ved healing, er at du kan få mere overskud, glæde og harmoni i din hverdag ❤

 

Jeg healer ikke på gravide og folk med dårligt hjerte.

Annemettes oplevelse af Power healing og køb af krystaller:

 

Tak for en fantastik oplevelse💚

Et møde med Helle kan varmt anbefales😊 Hun kan hendes håndværk og er super god til at fortælle hvad hun laver og hvilken virkning krystallerne har.


Hun er meget imødekommende og det er ikke sidste gang det skal prøves.

Annemette 

Karinas oplevelse af Power healing:

 

Har aldrig troet på dette, men gav det en chance - og blev max positiv overrasket 😊 Både min kæreste og børn siger de kan mærke en markant forskel. Så det kan helt klart anbefales ❤

Karina F