Stress release

Stress er ikke en anerkendt sygdom, alligevel er vi mange som i perioder har mærket det på egen krop - en krop hvor vi ikke kan slappe af hverken fysisk eller mentalt. I en stress realease behandling vil jeg med blide berøringer nedsætte stress niveauet i din krop, så den kommer i ro og balance igen. 

Når vi er stresset frigiver vores krop adrenalin og noradrenalin samt langtids stress hormonet kortisol og det kan være rigtig nyttigt i kortere perioder, hvor vi skal præsentere noget ekstra. Under pres spænder vi ofte de samme muskler: kæbe-, pande-, skulder-, og læg musklerne, det er disse muskler jeg arbejder med at afspænde, samtidig med jeg også vil aflaste spændinger omkring nyrerne. Kroppen vil dermed kunne nedsætte produktionen af stress hormon og resultatet er at du bliver bedre til at hvile og regenerere. 

Stress release kan desuden være et rigtig godt supplement hvis du allerede er i behandling hos psykolog/Stress coach hvor der oftest kun er fokus på tankemønstre.

Du er altid fuld påklædt under en behandling. Vi aftaler fra gang til gang om du har behov for flere behandlinger, du vil som udgangspunkt skulle regne med et forløb på 3 behandlinger. 

 

Jeg er uddannet stress release terapeut hos Rikke Anderberg. ved Center for Kropsbevidst ApS.